In luna august, cunoscut drept perioada de vârf pentru angajatii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bacau, programul de lucru poate suporta modificari in functie de numarul de solicitari.

In cazul in care timp de patru zile consecutiv, vor fi mai multe de 200 de cereri pe zi, se va lucra in doua schimburi, a câte opt ore. Aceasta masura a fost discutata inclusiv la Institutia Prefectului, iar ea va fi aplicata in perioada aglomerata a verii.

Deocamdata, programul de lucru este normal. In zilele de miercuri, programul de lucru este prelungit, respectiv 8,30 – 18,30, in conditiile in care, in restul saptamânii functionarii sunt la dispozitia cetatenilor in intervalul orar 8,30 – 16,30.

In fiecare zi de marti, o echipa mobila se deplaseaza in municipiul Onesti pentru a prelua solicitarile din aceasta zona.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ