CET Bacau va restrânge, incepând cu data de 12 iunie, programul de furnizare a apei calde de consum, din cauza unor lucrari pe care le efectueaza in aceasta perioada.

Astfel, pentru punctele termice, programul de furnizare va fi urmatorul: marti, miercuri si joi – furnizare continua; luni si vineri – furnizare sistata; sâmbata si duminica – program 5-10, 16-20.

Pentru centralele termice, programul de furnizare va fi urmatorul: marti, joi, sâmbata si duminica – program 6-11 si 16-21; luni, miercuri si vineri – furnizare sistata.

Directorul general al CET, Neculai Olaru, a precizat ca reducerea programului de furnizare se datoreaza lucrarilor de reabilitare a retelelor termice secundare, ce constau in modernizarea completa a retelelor de incalzire, apa calda de consum si recirculare, prin inlocuirea sistemului de distributie actual cu un sistem de distributie realizat din materiale de ultima generatie (conducte preizolate, sistem de detectie automata a avariilor, etc.).

In cazul in care se constata ca parametrii de calitate ai agentului termic nu corespund la nivel de bransament, la sesizarea consumatorilor, SC CET SA Bacau va modifica acest program de furnizare. Conducerea CET nu precizeaza data la care se finalizeaza lucrarile, dar promite beneficiarilor servicii la standarde de calitate net superioare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Pai…astia nu se demint niciodata. Eterna poveste,,,,cum da caldura si trebuie sa faci curatenia de vara, transpiri…. stai si te speli cu cana in cap. Primarul pompeaza bani in ei, iarna e sauna prin targ pe la gaurile tevilor sparte . Ce mai….pana nu-l rade de pe fata pamantului…tot asa va fi!

  2. Din pacate, asa este.
    Pe noi ne priveaza si de apa rece, stimabilul de primar, din cauza ca trebuie sa umple bazinele de la strandul letea cu apa. E cumplit sa nu ai cu ce te spala, mai ales acum cand trebuie dus in fiecare zi, cel putin.

  3. Acum—nu ar fi o mare problema………daca ar fi pt. o perioada scurta. Problema mare insa este ca NU respecta absolut deloc nici macar acest rahat de program, sa nu mai zic ca si in caz de vine ceva apa calda—–e pacura cel putin o ora, dupa care se sisteaza brusc, dar noi platim prostia aceia jegoasa de apa ca fiind apa calda!

  4. Ca si exemplu astazi fiind marti adica furnizare continua——vine pe conducta cu presiune enorma o apa foarte rece si murdara cu nici cea mai vaga tendinta de incalzire—-si asta dupa ce am golit conducta de cca. 2-3 mt cubi de apa…platita ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ