22 mai 2024
ActualitatePreședintele CJ verifică stadiul investițiilor la Horgești

Președintele CJ verifică stadiul investițiilor la Horgești

“În Horgești, proiectele de investiții sunt într-un stadiu avansat de execuție. Primarul comunei- Luminița Temea, fire neobosită și bun gospodar, cu pricepere în administrație, face toate eforturile necesare pentru ca obiectivele pe care și le-a propus să fie realizate”, a declarat președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea.

Împreună cu europarlamentarul Dragos Benea, deputatul Ionel Floroiu, prefectul județului Lucian Bogdanel, inspectorul școlar general Ana-Maria Egarmin și consilierul județean Nistor Adrian, acesta a verificat, la fața locului, gradul de execuție investițiilor.

Delegația a vizitat școala construită în satul Sohodor, investiție cifrată la 3.1 milioane lei și finanțată în procent de peste 90% din bugetul de stat, este pe ultima sută de metri în ceea ce privește finalizarea, urmând să își deschidă porțile pentru elevi, după finalizarea extinderii de rețea electrică în zonă. “M-au impresionat dotările de excepție de care vor beneficia cei care vor studia în această unitate de învățământ! Tabla interactivă și laptopurile pentru fiecare elev și profesor- pe care le-am regăsit la Horgești- sunt instrumente educaționale moderne care lipsesc în unele școli din municipiu!”, a spus președintele CJ.Terenul de sport construit în satul Horgești și amenajarea specifică a unor locuri de joacă în Sohodor, Recea, Horgești și Răcătău-Răzeși, cu o valoare însumată de peste 600.000 lei, le asigură copiilor, spațiile necesare pentru mișcare și practicarea sporturilor, în condiții de siguranță.

Realizat în proporție de aprox. 79%, podul construit pe DC 92, va fi în curând asfaltat. Costurile de execuție, asigurate din bugetul de stat și cel local, se ridică la 1,7 mil. lei.

” Constat cu satisfacție că, în toate zonele județului, primarii respectă angajamentul pe care și l-au luat în fața cetățenilor.
Clepsidra mandatelor curge iar proiectele finalizate sunt dovezi certe ale implicării și dedicării echipei PSD”, a declarat președintele Valentin Ivancea.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri