Incendiu în comuna Zemeș

Marți, 18 noiembrie 2014, la ora 11:.57, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în comuna Zemeş, sat Pietrosu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale situat în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 54 de ani. Construcţia avea pereţii din lemn, acoperiş cu astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment.
Incendiul a fost lichidat la ora 14.30.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii închise, au ars aproximativ 70 mp adăpost animale şi bunuri din interior.

Transport persoană supraponderală

PUBLICITATE

Marți, 18 noiembrie a.c., la ora 13.56, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Lalelelor, pentru a transporta o persoană supraponderală, o femeie, în vârstă de 77 de ani. Pacienta a fost transportată de către pompierii militari de către pompierii militari din apartamentul acestuia până la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bacău.

Misiune de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi protecţie civilă

Marți, 18 noiembrie 2014, în intervalul orar 16.24 – 18.10, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în municipiul Moineşti, strada Dobrogeanu Ghenea, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma fisurării unei conducte de gaz. Conducta a fost afectată în urma unui accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, înmatriculat în județul Bacău, condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani.
La faţa locului s-au deplasat şi doua echipe de intervenţie de la E-On Gaz şi E-On Electrica care au remediat defecţiunea.

Început de incendiu în municipiul Bacău

Marți, 18 noiembrie a.c., la ora 21.04, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Republicii, pentru lichidarea unui început de incendiu izbucnit, la un coş de fum, din gospodăria unei femei, în vârstă de 81 de ani.
Incendiul a fost lichidat la ora 21.10.
În urma incendiului nu au rezultat pagube.

Activitatea echipajelor SMURD

În perioada 18.11.2014, ora 07.00 – 19.11.2014, ora 07.00, echipajele S.M.U.R.D. din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău au avut 14 intervenţii de acordare a primului ajutor calificat şi de transport al pacienţilor la unităţile de primiri urgenţe din judeţ, astfel: S.M.U.R.D. Bacău – 7 intervenții în municipiul Bacău și o intervenție în comuna Odobești; S.M.U.R.D. Onești – o intervenție în municipiul Onești și 2 intervenții în comuna Helegiu; S.M.U.R.D. Moinești – o intervenție în municipiul Moinești și o intervenție în comuna Zemeș; S.M.U.R.D. Comănești – o intervenție în orașul Comănești.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ