Ieri, 16 iulie, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins în flagrant un cetăţean în timp ce oferea cu titlu de mită 100 lei şi o sticlă de whisky unui poliţist pentru a nu lua măsurile legale cu privire la constatarea şi sancţionarea unor contravenţii.

În fapt, la data de 13 iulie, agentul de poliţie l-a depistat pe un cetatean care comercializa material lemnos pe raza comunei bacauane Berzunţi, fără documente de însoţire a mărfii sau acte de provenienţă şi fără a avea asupra sa toate documentele mijlocului de transport utilizat. Cetateanul in cauza i-a oferit poliţistului 220 lei pentru a nu-l sancţiona contravenţional.

Agentul de poliţie a formulat denunţ la D.G.A. – S.J.A. Bacău, fiind sesizat imediat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. În baza denunţului, lucrătorii D.G.A. şi procurorul au procedat la organizarea flagrantului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Daca valoarea mitei era mai mare mai era formulat denuntul ??! Iti vine sa razi cand citesti asa ceva .. la un medic se da de la 4-500 lei in sus .. pentru un amarat care da 220 .. se mobilizeaza o sumedenie de forte . praf in ochi ..!!!

  2. Daca e denunt nu e bine, daca nu e denunt nu e bine, daca se duce DGA e vrajeala, daca nu se duce e smen…….nimik nu e bine in opinia unor postaci!……sau prostaci!!!!!!!!

    • Asa dle Tudor .. pupa .paupa .. pune-le palma la cur ..!! Ar fi bine sa scoatem in relief mita institutionala cu valori cu mult peste salariul mediu pe economie .. Eu nu am auzit de mai multi ani de o operatiune de succes… Unii isi spala rufele murdare in magazinul Real .Hai sa fim realisti .. chiar nu iti vine sa zambesti ??!!.. Dae daca trebuie sa aplaudam rezultate de excetie a fortelor angrenate in caz .. sa o facem ca nu ne costa nimic .. !!.

LĂSAȚI UN MESAJ