O fetita de opt ani a ajuns, duminica seara, in stare grava la Spitalul Judetean de Urgente Bacau dupa ce a fost injunghiata de propria mama. Dupa ce a bagat cutitul in copila, femeia si l-a infipt in piept, ratand cu un centimetru inima.

Ana Tutunaru, 33 de ani, locuieste cu mama sa in localitatea bacauana Parincea. Ea a lucrat pana in ianuarie la o firma din Bacau, insa, dupa ce a ramas fara serviciu, s-a intors la casa parinteasca. Pana astazi, nu a dat semne ca ar avea problema, insa, in aceasta dupa-amiaza, dupa cum a povestit mama sa, a pus mana pe un cutit si l-a infipt in pieptul fetitei sale, care statea cu bunica sa.

Dupa ce a injunghiat-o pe micuta, tanara a incercat sa-si puna capat zilelor cu acelasi cutit.

Fetita a ajuns la spital iar medicii au constatat ca varful cutitului nu a atins inima.

Mama fetei spune ca a incercat sa-si omoare fiica pentru a o scapa de greutati. Ea sustine ca ar fi fost amenintata cu moartea daca nu se va prostitua si nu va depune marturie intr-un proces care ar avea termen luni, 15 iulie.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ