Femeia care a infipt cutitul in pieptul fetitei sale de numai opt ani si, apoi, a incercat sa se sinucida a fost arestata preventiv, marti, de judecatorii bacuani, fiind acuzata de tentativa de omor calificat.

“Procurorul de caz a mers cu propunerea de arestare preventivă întrucât starea de pericol în cazul femeii persistă. Nu putem risca să o lăsăm în libertate, mai ales că nu s-a stabilit dacă avea sau nu discernământ atunci când şi-a înjunghiat fiica. În declaraţiile date până acum, femeia nu a avut un motiv întemeiat pentru care a recurs la gestul extrem, spunând doar că a încercat să scape de greutăţi”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Felix Bănilă.

Femeia a fost retinuta initial pentru 24 de ore, dupa ce a fost internata pentru o noapte la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Bacau.

PUBLICITATE

Ieri, judecatorii Tribunalului Bacau au admis cererea procurorilor de arestare preventiva a femeii pentru 29 de zile.

Fetita de opt ani a fost injunghiata duminica in localitatea Parincea. Ea a fost adusa in stare grava la Spitalul Judetean Bacau, medicii afirmand ca lama cutitului a trecut foarte aproape de inima.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ