Astazi, 17 august, candidatii inscrisi in sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat sustin prima proba – competente lingvistice de comunicare orala in limba româna. Urmeaza, intre 18 si 19 august, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba straina, iar intre 20 si 21 august, proba de evaluare a competentelor digitale.

Din 24 august incep probele scrise, mai intâi la Limba si literatura româna, apoi va fi proba obligatorie a profilului (26 august) si proba la alegere (28 august). Primele rezultate vor fi afisate pe 31 august, iar cele finale, dupa contestatii, pe 3 septembrie.

Aceasta sesiune de Bac este organizata pentru cei care nu au promovat examenul in sesiunea iunie – iulie sau care nu s-au inscris atunci pentru ca au avut de trecut examenele de corigente, dar si pentru absolventii de liceu din anii trecuti care nu au dat bacalaureatul pâna acum. In Bacau sunt inscrisi la Bac-ul de toamna in jur de 1.200 de candidati.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ