Zeci de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în noaptea de 20/21 iulie a.c. pentru găsirea unui copil de opt ani, cu probleme medicale, dispărut de la domiciliu. Copilul a fost găsit în grădina unei locuințe, la peste 2 km de locul din care plecase.

Disparitia baietelului a fost anuntata de tatal acestuia sambata noaptea, in jurul orei 23.40. Politistii au stabilit ca baiatul, cu probleme medicale, plecase de la locuinta bunicilor sai din satul Livezi, comuna Berzunti, în jurul orei 20.30 și a fost căutat de membrii familiei până în jurul orei 23.40, când părinții au sesizat dispariția acestuia prin 112.

Polițiștii au stabilit că minorul a fost văzut ultima dată la un loc de joacă din comuna Livezi, la aproximativ 500 de metri de casa bunicilor.

PUBLICITATE

Pentru găsirea copilului s-au mobilizat 24 de polițiști, trei jandarmi și zeci de voluntari din comună. Psihologul IPJ Bacău a realizat, în urma discuțiilor cu părinții, profilul minorului, stabilind tipare de comportament al acestuia, în funcție de diferite situații.

Forțele mobilizate au desfășurat activități de căutare toată noaptea, inclusiv în zonele împădurite din apropiere.

În dimineaţa zilei de 21 iulie a.c., în jurul orei 07.00, o persoană dintr-un sat aflat peste un deal, la aproximativ 2 km de satul bunicilor minorului, a anunţat prin 112, faptul că a găsit copilul dormind, în curtea locuinţei unor vecini.

Acesta nu prezenta urme de violență, dar era speriat și a fost transportat la Spitalul Onești pentru examinare medicală.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ