În ziua de 09.012 a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în cooperare cu lucrători ai Direcţiei Silvice Bacău, au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice.

Echipele mixte care au acţionat în zona comunei Balcani din judeţul Bacău, au depistat un bărbat, P.G. de 34 de ani, după ce a tăiat de pe picior, trei arbori verzi şi nemarcaţi din specia fag, dintr-o pădure proprietate a fondului forestier naţional, cu scopul de a-i folosi pentru foc.

Urmare a acestui fapt, jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional, prevăzută în Legea 46/2008, masa lemnoasă rezultată în urma tăierii a fost predată Ocolului Silvic Moineşti, iar dosarul în cauză a fost predat lucrătorilor de poliţie, pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

PUBLICITATE

Acţiunile jandarmilor în cooperare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Bacău, ce vizează prevenirea si combaterea delictelor silvice, vor continua.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ