In ziua de 21.09 a.c., între orele 07.00-14.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, au executat împreună cu lucrători ai S.C. E-ON DISTRIBUŢIE S.A. ROMÂNIA o acţiune pe linia depistării branşărilor ilegale la reţeaua de energie electrică, în municipiul Bacău.

Pe timpul acestei acţiuni au fost depistate şi identificate trei persoane, B.R. de 37 ani, D.B.I. de 23 ani şi G.A. de 47 ani, având fiecare locuinţa branşată fără drept la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

În urma celor constatate, locuinţele celor trei persoane au fost debranşate de către lucrătorii S.C. E-ON DISTRIBUŢIE S.A. ROMÂNIA, iar jandarmii au întocmit persoanelor respective actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracţiunii de furt.

PUBLICITATE

Contravaloarea prejudiciului cauzat urmează să fie stabilită de către S.C. E-ON DISTRIBUŢIE S.A. ROMÂNIA, actele de constatare fiind predate lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în aceste cazuri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. E-on ne fura zi de zi si isi bate joc de noi consumatorii…daca ai o problema stai cate 2- 3 ore la sediu pe str.Stefan cel Mare de parca ai fi la ,,imparatie” iar angajatii E-on acum se plimba cu jeep-uri,cu masini germane(pe bani nostri) si au impresii de parca ar fi mari barosani au uitat cand se duceau la interventie cu Aro-ul ,papucul sau cu Saviemul cand era Renelul (si aici sa ma lasati cu faza ca au creat locuri de munca).Faza e ca au gasit suficienti parlamentari prosti si corupti care i-au primit cu bratele deschise “si-au luat dreptul” si le-au oferit suficiente privilegii financiare prin diferite legi , pentru ai determina sa vina aici ,ca la ei in germania nu negociaza statul in favoarea E-onului ca la noi ,ci in favoarea consumatorului/cetateanului . Hotului ii e frica de hot intotdeauna.
    Daca ar mai fi pe piata un furnizor de energie si gaz am putea vedea daca mai suntem tratati cu acelasi sictir de acest E-on

LĂSAȚI UN MESAJ