Un tanar a ajuns la spital si doua masini au fost distruse, duminica dimineata, intr-un accident petrecut in apropiere de Liceul cu Program Sportiv din Bacau.

Martorii sustin ca, in jurul orei 4.00, un Cielo rosu, care venea dinspre Insula de Agrement, nu s-a asigurat cand a facut virajul la stanga spre Biserica Precista. In acelasi timp, dinspre Tic-Tac venea un Volskwagen Passat, care a lovit in plin autoturismul Cielo.

Soferul de pe Cielo s-a ales cu o mana rupta.

PUBLICITATE

Ambii soferi erau tineri, in jur de 19 ani.

Vom reveni cu amanunte.

accident-sportiv-2 accident-sportiv-3 accident-sportiv-4

FOTO: Ionut UNGURU


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. nu putea sa va ia dracu, ca conduceti ca niste idioti, cine stie daca erau acolo persoane nevinovate pe care le nenoroceați nătărăii naibii, carnetu nu are ce cauta la persoane mai tinere de 25 ani, ar trebuii legiferata asta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ