La data de 19.11.2014, in jurul orei 07:45 pe DN 2, în interiorul localității Filipești, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, din județul Neamț, care conducea un autoturism în timp ce avea acest drept suspendat.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au mai stabilit că autovehiculul în cauză nu este inmatriculat, numarul de înmatriculare aparținând altui vehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ