O adiere de tinerete si sarbatoare a inviorat, zilele acestea, sufletele micutilor ocrotiti in câteva din centrele Directiei Generale pentru Protectia Copilului. Mesagerii bucuriei au fost o parte din elevii si cadrele didactice Scolii Sanitare Postliceale Bacau (Bicaz 7), care au adunat cadouri si, in cununa de colinde, le-au daruit mai departe celor ce cu adevarat au nevoie de ele.

Elevii inimosi, viitoare cadre sanitare, sub coordonarea prof.dr. Lacramioara Mocanu, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Invatamântului European si a Scolii Sanitare Postliceale Bicaz 7, au poposit la Centrul Rezidential „Ghiocelul”, sau la Centrul din strada Arcadie Septicili, pentru copii cu dizabilitati, unde au colindat, au impartit dulciuri, fructe, haine, carti si jucarii din propriile donatii si au stârnit emotii mari printre micuti, traduse in lacrimi de multumire.

Periplul elevilor de la Scoala Sanitara Postilceala a continuat la Spitalul Judetean si la Spitalul de Pneumoftiziologie, unde si bolnavilor le-a fost imparatasita bucuria colindelor, precum si la Crucea Rosie, unde au fost intâmpinati de directorul Dan Marcel Babliuc, si la Primarie, unde gazde au fost viceprimarii Vasile Tescaru si Radu Ababei, care i-au rasplatit cu portocale si colaci.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE