În timp ce jandarmii executau acţiuni specifice de ordine şi siguranţă publică în municipiul Bacău, în ziua de 18.11 a.c., au fost sesizaţi prin SNAU 112 că o femeie a fost victima unei tâlhării în zona catedralei catolice.

Echipa de intervenţie aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, ajunsă la faţa locului a identificat persoana tâlhărită şi cu ajutorul cetăţenilor din zonă au reuşit imobilizarea şi reţinerea făptuitorului

Persoana vătămată, C.M. de 74 ani, pensionară din Bacău, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în deplasare pe strada Mihai Viteazul, în dreptul catedralei catolice a fost deposedată prin violenţă de geanta pe care o avea asupra sa de către un tânăr, F.I.C. de 14 ani, cu domiciliul într-o comună din judeţul Bacău.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul susceptibil încălcării prevederilor art. 233, C.P. (tâlhărie), dosarul cu actele de constatare şi făptuitorul fiind predat lucrătorilor Servicului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei mun. Bacău pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul (bunuri personale şi 30 lei) fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

PUBLICITATE

Jandarmeria sfătuieşte cetăţenii să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase şi să ocolească traseele sau străzile lăturalnice, mai ales noaptea, pentru evitarea incidentelor nedorite.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii îi pot apela fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ