Jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău acţionează în colaborare cu autorităţile publice locale şi cu efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, pentru limitarea pagubelor materiale cauzate de căderile abundente de precipitaţii din ultima perioadă, care au provocat inundaţii, viituri și alunecări de teren.

În prezent, jandarmii se află în zona orașului Comănești unde, pe versantul stâng al torentului Tănase, ce se varsă în torentul Lăloaia are loc o alunecare de teren care pune în pericol mai multe case și rețelele de transport.

Efectivele de jandarmi desfăşoară misiuni specifice în astfel de situații, acţionând pentru salvarea şi evacuarea persoanelor surprinse de inundaţii sau alunecări de teren în cazul acesta, paza raioanelor evacuate şi a celor în care se face evacuarea populaţiei, dar și pentru menţinerea ordinii publice în zona calamitată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ