Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău continuă pe timpul vacanţei de vară a elevilor acţiunile din cadrul campaniei „VACANŢĂ ÎN SIGURANŢĂ!”, cu tema şi sub mesajul „Jandarmul – prietenul celor care respectă legea”, activităţi având caracter preventiv educaţional.

În acest sens, în ziua de 07.07.2016, între orele 15.00-16.30, jandarmii băcăuani au desfăşurat o activitate cu caracter preventiv – educativ la sediul Fundaţiei “Sfântul Ioan Bosco” cu sediul în mun. Bacău, cu un număr de aproximativ 400 de copii ( învăţământ primar, gimnazial şi liceeal ) care efectuează un program de educaţie non-formală, în cadrul programului „ Vara Împreună 2016” în scopul suplinirii petrecerii timpului liber, pe timpul vacanţei de vară .

Pe timpul activităţii a fost prezentat un exerciţiu demonstrativ executat de către luptătorii jandarmi din cadrul Grupei de Intervenţie Antiteroristă, un alt exerciţiu în care în rolurile pricipale au fost câinii de serviciu ai unităţii, fiind prezentată şi o parte din tehnica aflată în dotarea Jandarmeriei Române.

PUBLICITATE

De asemenea, pe lângă prezentările practice, au fost expuse în cadrul temei şi măsuri preventiv-educative şi distribuite pliante cu recomandări tinerilor prezenţi la această activitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ