Vineri, 14 august, credinciosii romano-catolici ai Parohiei „Sfântul Nicolae” din Bacau vor face un pelerinaj catre Sanctuarul Maicii Domnului de la Barati.

Procesiunea va incepe la ora 17.45, din fata Bisericii „Sfintii Apostoli Petru si Paul” purtând statuia Maicii Domnului, iar pelerinajul, de la ora 18.00, pentru ca la 18.15 sa se organizeze Calea Luminii prin sat.

Urmeaza Sf. Rozariu si Litania Lauretana in cinstea Sf.Fecioare. De la ora 20.00 este programata Sfânta Liturghie de ajun, urmata de procesiunea cu Statuia Fecioarei. Biserica ramâne deschisa toata noaptea pentru pelerinii care vor sa se roage in fata Statuii miraculoase.

A doua zi, sâmbata, pe 15 august, de la ora 8.00, va fi Sf.Liturghie de dimineata, iar de la ora 11.00, Liturgia Solemna a sarbatorii Maicii Domnului, urmata de binecuvântarea florilor si a ierburilor de câmp.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ