Un bărbat de 40 de ani și un tânăr de 19 ani au fost depistați de polițiști la scurt timp după ce au sustras un telefon mobil și respectiv o bicicletă. Bunurile au fost recuperate și restiuite proprietarilor.

Un tânăr de 19 ani din comuna Ardeoani a sesizat prin 112, la data de 30 noiembrie a.c., faptul că la aceeași dată, a fost sustras un telefon mobil, dintr-un restaurant din municipiul Moinești.
În urma investigațiilor efectuate polițiștii au depistat în scurt timp un bărbat de 40 de ani, din județul Neamț, asupra căruia a fost găsit telefonul sustras.
Din cercetări a rezultat că bărbatul de 40 de ani, profitând de neatenția angajaților a sustras de pe bar telefonul mobil, aparținând societății comerciale, bun care a fost recuperat și restituit părții vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii din comuna Podu Turcului, aflați în patrulare împreună cu jandarmi,au depistat în flagrant un tânăr de 19 ani, din comuna Motoșeni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.
Din cercetări a rezultat că tânărul în cauză, în urmă cu aproximativ 15 minute, ar fi sustras o bicicletă, din fața unei unități comerciale din comuna Podu Turcului.
Bunul sustras, în valoare de aproximativ 170 de lei, a fost restituit persoanei vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ