Bănuit de furt, identificat de polițiști

La data de 08 iulie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 49 ani, din comuna Pâncești despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras o geacă în care avea o sumă de bani precum și tichete valorice.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au reușit identificarea unui bărbat de 48 ani, din comuna Mărgineni, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Bunurile în valoare de 572 lei au fost recuperate și predate părții vătămate.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar la finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat către Parchet cu propuneri legale.

De asemenea, la data de 08 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați de femeie de 29 ani, din comuna Racova, despre faptul că în seara zile de 07 iulie a.c., o persoană necunoscută i-a sustras fiului său telefonul mobil, cauzând un prejudiciu de 1200 lei.
În urma cercerărilor, polițiștii au reușit identificarea unui tânăr de 16 ani, din orașul Buhuși, bănuit de comiterea faptei. Bunul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetată de polițiști

La data de 08 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Bacău au desfășurat activități specifice în vederea depistării persoanelor care încalcă regimul armelor, munițiilor și substanțelor periculoase.
Din verificările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 47 ani, din comuna Târgu Trotuș, deținea ilegal la domiciliu o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, 46 cartușe și 4 tuburi trase de același calibru.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ