La data de 19.09.2019, în jurul orelor 11.10, o patrulă de polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe str. Trecătoarea Tecuciului s-au autosesizat cu privire la faptul că, un bărbat lovea cu mâinile și picioarele un autoturism de culoare galbenă marca Matiz, proferând expresii, injurii și amenințări la adresa conducătorului auto, spărgându-i luneta mașinii.

În timp ce conducătorul auto a demarat în trombă cu mașina, polițiștii locali au observat o persoană de sex feminin căzută pe carosabil. Intuind că aceasta este victima unui accident rutier, polițiștii locali au dispus măsura apelării serviciului 112 pentru acordarea asistenței medicale persoanei vătămate și au solicitat în același timp și un echipaj din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău pentru cercetarea celor petrecute.

În acest timp, polițiștii locali au interceptat și identificat persoanele implicate în incident stabilindu-se astfel că, agresorul se numește H.J.P.B în vârstă de 28 ani, victima accidentului rutier/concubina agresorului se numește I.V. în vârstă de 36 ani și persoana care a produs accidentul se numește M. E în vârstă de 52 de ani, toți fiind domiciliați în municipiul Bacău.

Față de persoana care a spart luneta autoturismului și a proferat expresii, injurii și amenințări la adresa șoferului autovehiculului implicat în incident a fost întocmit proces- verbal de constatare a infracțiunii flagrante, pentru infracțiunea de distrugere conform art. 253 din Codul Penal iar persoanele implicate în accidentul rutier au fost preluate de un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bacău pentru continuarea cercetărilor.


PUBLICITATE