De Ziua Romaniei, in fata magazinului Luceafarul, bacauanii vor putea sa transmita cate un mesaj concetatenilor sub forma unei fotografii sau inregistrari video. Trecatorii vor fi fotografiati alături de steagul României impreuna cu o coala de hartie pe care isi vor putea scrie gandurile.

Asociatia Generatiei de Azi, initiatoarea proiectului, considera ca scopul proiectului este de a reda tuturor concetăţenilor încrederea, mândria şi bucuria de a fi români, de a le reaminti despre importanţa Unirii, a Zilei Naţionale a României, cât şi de sacrificiile făcute de compatrioţi, în decursul istoriei, pentru a ne ţine uniţi şi puternici.

Prima ediţie a acestui proiect a avut loc in 17 oraşe din România, în 2013.

PUBLICITATE

Alături de organizatori locali, Asociatia Generatiei de Azi a reuşit să aducă zâmbetul pe feţele românilor, şi a avut surpriza ca oameni din Italia, Maroc, China, Spania, Cambodgia sa li se alăture, dorind să se bucure alături de noi de Ziua Naţională a României.

Toate fotografiile vor putea fi disponibile în mod gratuit pe Facebook-ul Consiliului Judetean al Elevilor Bacau, respectiv al paginii Asociatiei Generatiei de Azi.

Fundatia de Sprijin Comunitar are surprize pregatite pentru cei ce se vor lasa fotografiati!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ