Rare sunt primariile care au respect pentru Copil, pentru Educatie. Comuna Blagesti ar putea fi un foarte bun exemplu de buna practica si din acest punct de vedere. Desi copiii din Blagesti aveau sediu pentru gradinita, primarul Laurentiu Munteanu a gasit de cuviinta ca acestia merita un sediu ultramodern.

Un proiect in valoare de 5,6 miliarde de lei vechi, derulat prin Banca Mondiala, va prinde viata pentru prichindeii satului chiar incepând cu noul an scolar. Moderna cladire, cu o suprafata utila de 286 m.p., va avea doua sali de clasa, o sala multifunctionala pentru servirea mesei si alte activitati, grupuri sanitare in interior, apa curenta, centrala termica proprie, cancelarie, depozit de materiale didactice. ,,Exista mobilier, material didactic, exista cadre didactice, exista copii.

Lucrarile de constructie sunt in grafic. Prin constructia acestei gradinite, vechiul spatiu ar putea fi utilizat de Scoala Blagesti pentru ca toate clasele sa-si desfasoare activitatea, ca si celelalte scoli din comuna, doar intr-un singur schimb”, a declarat primarul Laurentiu Munteanu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari domnului Primar Laurentiu Munteanu. Copiii, sunt viitorul tarii. mediul in care traiesc, educarea si formarea lor, sunt elemente de baza in orientarea lor catre partea pozitiva a activitatilor sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ