În această dimineaţă , începând cu ora 08.30, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun ” Bacău a avut loc o adunare festivă în cadrul căreia au fost avansaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, 6 subofiţeri şi 2 ofiţeri şi au fost acordate recompense ofiţerilor şi subofiţerilor cu rezultate bune şi foarte bune în activitatea profesională.

Comandantul unităţii, domnul colonel Stan Ghiorghe, a prezentat ordinele de avansare şi i-a felicitat atât pe cei avansaţi în grad cât şi pe cei recompensaţi.

Un ofiţer a fost avansat de la gradul de locotenent – colonel la gradul de colonel şi un ofiţer a fost avansat de la gradul de maior la gradul de locotenent – colonel.

PUBLICITATE

De asemenea, 6 subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor, astfel: 2 subofiţeri au fost avansaţi de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant, un subofiţer de la gradul de plutonier la gradul de plutonier adjutant şi un subofiţer cu gradul de sergent major la gradul de plutonier.

Pentru rezultate bune şi foarte bune obţinute în activitate şi pentru preocuparea permanentă în domeniul pregătirii profesionale au fost acordate recompense personalului unităţii constând în mulţumiri, felicitări precum şi citarea prin ordin de zi pe unitate.

[wonderplugin_gallery id=”401″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ