A trecut aproape o luna de zile de la receptia blocului reparat de pe strada Martir Horea, nr. 22, cel care pe 21 decembrie 2010 a sarit in aer din cauza unei acumulari de gaze. Pe 10 iulie 2015, proprietarii apartamentelor care au participat la receptia lucrarilor declarau ca in cel mult doua saptamâni urmeaza sa se mute in locuintele refacute.

Joi, 6 august, la ora prânzului nu era tipenie de om in bloc. Nici urma de locatari sau muncitori care sa faca racorduri la reteaua de energie sau la gaze naturale, motiv pentru care nici interfonul de la intrarea in bloc nu era functional.

Din exterior, printre ferestrele lasate intredeschise se putea vedea ca oamenii si-au montat câte o draperie sau jaluzele, insa, nimic nu trada ca cineva ar locui in bloc. Un vecin declara ca vazuse zilele trecute pe cineva care venise sa monteze o centrala de apartament, insa, era doar angajatul firmei care trebuia sa faca racordurile.

PUBLICITATE

Prin fereastra unui apartament situat la parterul blocului se putea vedea ca in interior a fost schimbat tot. De la instalatia sanitara, pâna la racordurile de cupru pentru centralele de apartament, pardoseala si tâmplarie. Cert este faptul ca in prezent, toate apartamentele au centrala proprie, iar numeroasele guri de aerisire lasate pe fatada blocului te duc cu gândul ca pe viitor sunt excluse eventuale acumulari de gaze naturale, acestea putând fi evacuate corespunzator.

In alta ordine de idei, deranjul de pe casa scarii si o parte din utilajele folosite de muncitori lasa impresia ca va mai dura ceva vreme pâna când proprietarii apartamentelor se vor muta in locuintele consolidate si renovate. Se stie ca lucrarile de renovare au o garantie de doi ani, iar majoritatea proprietarilor s-au declarat multumiti de calitatea materialelor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ