Andrei Paraschivescu a fost ales in fruntea organizatiei locale a PDL, dupa ce acesta a asigurat interimatul la conducerea Municipalei. Reuniti, in weekend, la Sala Ateneu, pedelistii bacauani si-au ales si Biroul Permanent Local. La intrunire a fost prezent si senatorul Gheorghe Flutur, secretarul general al partidului, care in discursul sau, a atact dur coalitia USL.

Cum la functia de presedinte PDL pe municipiul Bacau, Paraschivescu a fost singurul candidat, lucrurile au fost simple, el fiind reconfirmat in fotoliul de presedinte, cu 217 de voturi in favoarea sa si doar 4 impotriva, dupa ce acesta asigurase interimatul la cârma organizatiei.

Aproape la fel s-au petrecut lucrurile si la alegerile pentru functiile de vicepresedinte, unde se inscrisesera 10 candidati, si la cea de secretar executiv, unde au candidat noua membri PDL. Prin urmare, cele doua functii de prim-vicepresedinte al Organizatiei Municipale PDL Bacau sunt ocupate de acum de catre Gabriela Fotache (200 voturi pentru, 20 impotriva) si Sorin Sova (183 voturi pentru si 37 impotriva), iar cea de secretar general i-a revenit lui Leonida Popa (215 pentru, 15 impotriva).

Noua echipa de conducere a municipalei PDL isi propune, printre altele, obtinerea unui scor relevant la nivel national la alegerile europarlamentare de anul viitor, obtinerea unui procent suficient de mare la prezidentiale, astfel incât sa readuca organizatia bacauana “printre cele mai importante organizatii PDL din Regiunea Nord-Est”, iar la alegerile locale din 2016, câstigarea functiei de primar, concomitent cu obtinerea unui procent majoritar in Consiliul Local.

Alte articole