Strada Aeroportului va fi modernizată

4

Proiectul se află în etapa de finalizare a studiului de fezabilitate, studiu care va conține toate datele economice cu valoarea estimată a acestei investiții.

Pe baza studiului de fezabilitate proiectul va face ulterior obiectul unei proceduri de licitație publică în vederea încredințării lucrărilor de execuție.

Modernizarea străzii Aeroportului va include lărgirea la 4 benzi de circulație, un sens giratoriu, crearea de trotuare noi, alimentarea cu apă, realizarea canalizării și a unui sistem nou de iluminat.

PUBLICITATE

Lucrările de reabilitare se vor executa alternativ pe jumătate din platforma drumului, pe cealaltă jumătate urmând să se asigure circulația rutieră spre aeroport.

Municipiul Bacău devine astfel partenerul Consiliului Județean Bacău care va finaliza în acest an lucrările de modernizare a Aeroportului Internațional „George Enescu”, principala poartă de intrare în regiunea Nord-Est (al cincilea din țară ca trafic de pasageri) și unul din pilonii dezvoltării durabile a Municipiului Bacău în viitorul apropiat.

Cosmin Necula
primarul municipiului Bacău


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Da bravo … termene …la anu si la multi ani . Ma indoiesc ca aeroportu va fi gata in iunie . Uitati va la Iasi … ne a luat caimacu anu trecut …au investit si au fost al 3 lea pe romania ca trafic de crestere per total in fata Bacaului … a luat fata Bacaului pt prima oara . Cine e de vina ?

  2. exact..nici un termen, nimic ?!!! Un pic de bun simt….

    Cand reusim sa mai aducem vreun operator aerian la Bacau si sa terminam cu monopolul blueair ? Alte itze, alte sfori…

    Apropos…cand finalizam strada Milcov ? Vorbesc de toate sistemele aferente, marcaje, iluminat, stalpi lasati aiurea pe margine, etc…

  3. Aeroportul din Iasi a depasit Bacau datorita preturilor prohibitive ale Blueair precum si faptul ca anterior Bacau avea monopol pe Moldova…..ceea ce nu se mai intampla acum cu aeroporturi la Iasi si Suceava!

LĂSAȚI UN MESAJ