Administratia Nationala de Meteorologie a prognozat ca vremea se va mentine rece si va ploua pâna in data de 8 septembrie.

In Moldova, maximele termice se vor mentine la valori medii de 22 – 24 de grade pe tot parcursul urmatoarelor aproape doua saptamâni, cu cele mai mari valori în ultimele zile din august si, din nou, pe 1 si 2 septembrie.

Valorile termice nocturne se vor mentine relativ stationare în jurul unei medii de 15 grade Celsius pâna pe 29 august, apoi vor marca o scadere, spre 11 grade în intervalul 4-8 septembrie.

PUBLICITATE

Averse si descarcari electrice se vor semnala pe arii extinse pâna pe 30 august si, din nou, pe 2 si 3 septembrie. În rest, probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ