O nouă ședință extraordinară la Consiliul Local Onești

  Luni, 27 august, de la ora 14 Consiliul Local Onești este convocat la o nouă ședință extraordinară, după ce o astfel de ședință a mai avut loc în primele zile ale lunii.

  De această dată pe ordinea de zi sunt cuprinse doar patru proiecte de hotărâre. Acestea se referă la aprobarea cheltuielilor necesare privind organizarea evenimentului cultural – artistic ”Zilele Culturii Călinesciene”, la aprobarea diminuării cotei de profit aplicată de SC Domeniu Public și Privat SA la situațiile de lucrări emise de Primăria municipiului Onești (proiect de hotărâre ce a fost retras de pe ordinea de zi a precedentei ședințe a Consiliului Local).

  În timp ce proiectele menționate au ca inițiator pe Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului, consilierul local Gelu Panfil este inițiatorul unui proiect de hotărâre privind actualizarea proiectului ”Reparații capitale , modernizare și eficientizare energetică la Spitalul Municipal Sfântul Ierarh Dr. Luca din Onești”

  Un proiect inedit de pe ordinea de zi a acestei ședințe extraordinare se referă la soluționarea unei plângeri prealabile formulate de o societate din Onești împotriva prevederilor unei hotărâri a Consiliului Local privind emiterea de către acesta a avizului pentru desfășurarea activităților de prestări servicii funerare de către o firmă recent înființată în municipiul Onești.

  Este de remarcat faptul că acest proiect de hotărâre este inițiat de un număr de cinci consilieri locali: Gelu Panfil – independent, Florin Ostache, Marica Loredana Antohe – de la PSD , Elena Pașcu Apăvăloaie și Constantin Florian, de la PNL.

  Alte articole