Polițiștii băcăuani au efectuat verificări pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale de taximetrie, precum și pentru impunerea respectării legislației rutiere.

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Județean Poliție Transporturi, au acționat în zona Aeroportului internațional “George Enescu” Bacău, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale referitoare la desfășurarea activității de taximetrie.

În cadrul acțiunii au fost verificate 49 de taximetre, fiind aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, pentru inspecție tehnică periodică neconformăși alte abateri prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

PUBLICITATE

De asemenea,pentru defecțiuni tehnice au fost reținute trei certificate de înmatriculare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ