Echipe de voluntari de la Asociatia Româna pentru Reciclare – RoReco vor ajunge in weekend in zona municipiului Onesti pentru a colecta deseurile electrice si electrocasnice. Actiunea, insa, va fi extinsa si in localitatile Pârjol, Solont si Balcani, unde voluntarii vor incerca sa-i convinga pe câti mai multi locuitori sa renunte la obiectele electronice si electrocasnice defecte din gospodarii.

De altfel, masina de colectare va circula pe rutele Barnesti, Bahnaseni, Tarâta, Hemieni, Basesti, Haineala, Câmpeni, Pustiana, Cucuieti, Sarata si Rateni. In plus, onestenii care nu se vor putea deplasa la punctele de colectare special amenajate vor putea apela la serviciul local de preluare gratuita de la domiciliu.

Echipa Asociatiei RoRec va onora comenzile inregistrate la numarul 0752.784.473, disponibil intre orele 9.00 si 17.00, respectiv la numarul 0800 444 800, apelabil gratuit, 7 zile din 7, tot intre 9.00 si 17.00.

PUBLICITATE

Totodata, cei care se debaraseaza, in cadrul acţiunii Asociaţiei Rorec, de un electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasa cu unul nou, dintre cele puse in joc de Philips si Skill. Astfel, va fi organizata câte o tombola, la care participanţii pot câstiga o masina de gaurit, o cafetiera sau un fier de calcat. Tragerile la sorti vor avea loc pe 31 august, la ora 18.00, la primariile din Pârjol, Solont si Balcani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ