21 iunie 2024
EvenimentTuristă britanică dispărută după o ceartă la beție, găsită dormind lângă un...

Turistă britanică dispărută după o ceartă la beție, găsită dormind lângă un șopron

Dispariție dramatică rezolvată cu un final neașteptat

O turistă din Marea Britanie, dată dispărută de soțul ei după o ceartă alimentată de alcool, a fost găsită vineri dimineață dormind lângă un șopron, la marginea unei păduri din Maramureș.Dan Benga, directorul Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, a relatat că cei doi soți, cazați la o pensiune din zona Mara, au avut o altercație pe fondul consumului excesiv de alcool. Dispariția femeii de 32 de ani a fost raportată la 112 în jurul orei 00:12.

Căutări disperate în toiul nopții

Echipe mixte de salvatori montani și polițiști din cadrul IPJ Maramureș au periat zonele împădurite folosind o dronă și un câine de urmă de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. După aproape șase ore de căutări, femeia a fost găsită în viață, dormind lângă un șopron.

“A fost predată echipajului medical SMURD pentru investigații,” a declarat Dan Benga, confirmând că femeia este în afara oricărui pericol.

Un final fericit pentru o noapte de coșmar

Acțiunea de căutare-salvare s-a încheiat cu bine, iar turiștii au primit lecția vieții lor despre pericolele consumului de alcool și dramele care pot urma.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img