Distractie maxima la Balul Bobocilor de la Scoala Sanitara Postliceala

0

Seria Balurilor Bobocilor din aceasta toamna a debutat vineri cu petrecerea reunita a elevilor si profesorilor de la Scoala Sanitara Postliceala Sanity Bacau, Scoala Sanitara Postliceala Sanity Comanesti si Scoala Sanitara Postliceala „Ana Aslan” Onesti, toate aflate sub egida Asociatiei pentru Promovarea Invatamântului European.

Intr-o locatie selecta, distractia a fost la ea acasa, iar profesorii si elevii s-au prins in hore, sârbe si dansuri moderne, cot la cot. Petrecerea a fost condimentata cu multe momente artistice scene de comedie sau diverse concursuri.

Cel mai gustat a fost, ca intotdeauna la astfel de petreceri, concursul de Miss si Mister, la care s-au inscris 14 perechi, supuse de organizatori la tot felul de probe ce au amuzat copios numerosii invitati.

PUBLICITATE

In final, câstigatori concursului de frumusete au fost desemnati Andreea Galateanu, din Bacau, si Mihai Balint, din Comanesti.

Toti participantii au primit cu generozitate o multime de premii si cadouri, oferite de sponsori. Petrecerea s-a prelungit pâna spre orele 3 ale diminetii si toata lumea s-a aratat foarte fericita.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ