Onestiul ar putea ramâne fara viceprimar

4

O noua premiera este pe cale sa se produca in administratia locala din Onesti: dupa ce orasul a reusit performanta de a avea trei primari pe parcursul unui singur mandat, actualul viceprimar, abia numit de câteva luni in functie ar putea sa-si piarda si postul dar si mandatul de consilier local.

Anuntul a fost facut de deputatul Valerian Vreme, care a declarat ca o instanta de judecata a decis ca un consilier local care nu a fost validat de partid dupa alegeri sa-si primeasca postul.

Este vorba despre Vasile Brânza, ales pe listele ALDE, si caruia partidul nu i-a validat mandatul, preferând sa o trimita in Consiliul local pe Laura Abageru, care a fost aleasa viceprimar.

PUBLICITATE

In mod logic, daca instanta a decis ca in Consiliul local sa mearga Vasile Brânza, Laura Abageru ar trebui sa ramâna fara mandat.

Primarul Onestiului Nicolae Gnatiuc a refuzat sa comenteze situatia. El a spus ca asteapta sa vada intai decizia instantei si abia apoi se va pronunta.

Situatia este, sa recunoastem, cât se poate de ciudata daca avem in vedere si faptul ca, dupa cum am amintit, intre 2012 si 2016, municipiul Onesti a avut trei primari: Laurentiu Neghina, Alexandru Cristea si Vasile Buzdugan.

Primul si-a pierdut mandatul ca urmare a unei condamnari si, iar al doilea, pentru ca a trecut la alt partid decât cel pe listele caruia a candidat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Onestiul, un oras ramas in urma si care nu mai poate recupera la nici un capitol: raportul populatie activa/ pensionari, mentalitate politica si civica, investitii economice, aparat administrativ si legislativ, infrastructura, curatenie …
    Onestiul nu mai are viitor, a devenit brusc un oras industrial si va disparea la fel de repede 🙁 . Onestiul nu are nimic special care sa ne salveze sau pentru care sa fim salvati.
    Cei care sunt alesi se fac ca ne conduc si doar isi securizeaza bunastarea proprie -destinul orasului este inevitabil.

  2. Dupa 2012 onestenii au renuntat la oameni cu competenta si cu potential organizatoric si au ales ales persoane slab pregatitite .Mita electorala in anul 2012 a fost la inaltime !

  3. Ce pacat! Am fi avut ocazia poate sa o auzim vorbind. De cand a fost instalata doamna in cauza n-a luat cuvantul niciodata! Probabil de aceea a si fost promovata…sa taca!

  4. Va contrazic domnilor onestiul are anca o mina de aur valorificata ar aduce prosperitate . Din pacate mentalitatea lipsa tinerilor plecati mare parte din populatie sunt pensionari a permis la o mana de gunoie sa puna acest oras in genunchi. Onestiul a fost condus de incopententi fara a avea o viziune pentru viitor au fost partasi la distrugerea economiei locale .nu va dura mult onestiul se va depopula in final. Suntem in anul 20016 onestiul este lasat fara apa potabila apa dupa atatea opriri si deschideri pun problema daca mai este baubila nu am vazut nici un buletin de analiza facut public . Din pacate cele doua firme apa canal si crab bacau nu stiu ca apa a fost declarata un drept universal a fiecarui cetatean de catre o.m.s . Va cer celor doua sa va clarificati problemele financiare si nu mai antrenati in jocul vostru mizerabil si fara scrupule a cetatenilor din onesti care luna de luna platesc facturile pentru apa pe care nu o au

LĂSAȚI UN MESAJ