A doua remiza la rând pentru Aerostar. Dupa egalul fara goluri scos la Miercurea Ciuc, “aviatorii” au incheiat nedecis, 1-1, de data aceasta pe teren propriu, meciul disputat vineri, in etapa a sasea, in compania unei alte candidate la promovare, AFC Harman.

Oaspetii au condus la pauza prin golul reusit in min. 34 de mijlocasul U19 Diego Alupoaie, insa Aerostar a echilibrat balanta in partea secunda. Profitând si de omul in plus (V. Ion a fost eliminat pentru doua “galbene” in min. 53), echipa lui Misu Ionescu a egalat in min. 71 gratie voleului lui Adi Hurdubei.

Finalul a fost pe contre, ambele echipe ratând câte doua situatii de a transa meciul in favoarea lor: Scânteie (’80) si Hurdubei (’87) pentru Aerostar, Avram (’83) si Forika (’87) pentru Harman.

PUBLICITATE

Aerostar: Dornescu- Blanaru (’89 Padovei), Belecciu, Mihaes, Oanea- Honea, Strat (’46 Hurdubei)- Vântu (’55 Ardei), Chirila, Artenie- Tudorache (’78 Scânteie).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ