La data de 29.08.2013, în jurul orei 16.20, în timp ce Constantin D., de 40 de ani, din Buhuși, conducea o motocicletă cu ataș pe strada Mihai Eminescu din Buhuşi, ajungând la intersecţia cu strada Republicii, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire” și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de către Gheorghe A., de 64 ani din aceeași localitate..

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui Petru D., de 65 de ani, din Buhuşi, pasager în ataşul motocicletei. Acesta a fost transportat la Spitalul Buhuşi unde i s-au acordat îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Bacău unde a rămas internat.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii
alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ