Onești: Bătrâna, spitalul si taxiul

    Un lucru mai mult decât sublim s-a înregistrat zilele trecute în municipiul Onești.

    Fiind frământată de neliștea multor gânduri de boală, o bătrână din comuna Căiuți a venit la Ambulatoriul Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh Doctor Luca” din Onești. Aici a fost preluată la Compartimentul Primire Urgențe, unde i s-a acordat ajutorul medical de care avea nevoie, ea nefiind internată.

    În tristețea cu care spunea că „nu are pe nimeni”, ea a revenit în seara aceleeași zile la poarta Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh Doctor Luca” din Onești, în speranța de a găsi găzduire pentru o noapte! Imaginea tristă a deznădejdii sale i-a mișcat pe oneșteni, care au luat atitudine pe o rețea de socializare.



    Mai mult, criticând faptul că instituțiile statului „nu se încurcă cu chestii de –astea mărunte”, s-a găsit o oneșteancă (Mădălina Cristina P.), care a plătit un taxi să o ducă pe bătrână în satul său, la Heltiu, în comuna Căiuți.

    Impresionat de acest caz dar și mulțumit că situația bătrânei a fost rezolvată, un oneștean stabilit în străinătate a postat pe rețeaua de socializare:” sunt momente în care dorim să facem bine dar suntem neputincioși din cauza distanței”. Același gând a fost împărtășit de mai mulți oneșteni, cu toții admirând-o pentru fapta sa pe cea care a ajutat bătrâna ca să ajungă acasă.

    Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"