Vineri se deschide Expo Agro Moldova 2016

Editia a IV-a a manifestarii promotionale regionale Expo Agro Moldova isi deschide portine vineri, 14 octombrie, la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau.

Timp de trei zile (14 – 16 octombrie), agenti economici din domeniu, fermieri si mici producatori din România vor prezenta publicului o gama diversificata de produse si servicii de înalta calitate.

Expo Agro Moldova 2016, un important eveniment agricol din Regiunea Nord-Est, organizat de Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau, în parteneriat cu Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din România, cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si Camera Agricola Judeteana Bacau, este o expozitie cu vânzare.

Evenimentul reuneste fermieri, producatori, importatori si distribuitori de materii prime, utilaje si echipamente utilizate în agricultura, zootehnie si industria alimentara, specialisti si antreprenori din domeniul agriculturii.

Vizitatorii vor putea achizitiona legume, fructe, lactate si produse din carne la preturi de producator. Tot cu acest prilej, cei prezenti se vor putea delecta cu preparate culinare traditionale oferite de Asociatia Crescatorilor de Ovine din judetul Bacau.

Anul acesta, evenimentul se bucura si de prezenta ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, care va vizita expozitia si se va intâlni si cu fermierii si agricultorii din judetul Bacau si din zona Moldova, la Centrul de Marketing, in Sala mare de conferinte.

Programul de vizitare al expozitiei este, vineri si sâmbata, intre orele 10,00 – 18,00, iar duminica începând cu ora 10,00 pâna la ora 15,00.

Alte articole