Un sedan cu un design dinamic și proporții echilibrate

Renault completează oferta sa în segmentul C și lansează Noul MEGANE SEDAN în România. Un model legendar pe piața românească, înregistrând un volum de 35.000 unități de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfârșitul lunii septembrie. Noua generație adoptă un design dinamic dar elegant și oferă un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

Având la baza platforma modulară CMF C / D, varianta sedan a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 dm3.

PUBLICITATE

Cu design-ul său dinamic și seria de echipamente și tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziționeze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Însă Noul MEGANE SEDAN este mult mai mult decât o versiune cu patru uși a modelului, acesta se distinge de concurenții săi prin proporțiile sale și design-ul ce se apropie de silueta unui coupé.

Puternic și impunător, Noul MEGANE SEDAN aduce o nouă energie în spaţiul urban si domină orașul, încă de la prima apariție pe străzile sale. Cu un aspect robust, dar totodată dinamic, subliniat de ornamentele cromate, noul vehicul Renault are o siluetă bine sculptată, care îi conferă eleganță și inspiră încredere, stabilind un nou etalon al prestanţei.

Ca performanță unică în segmentul berlinelor compacte, Noul MEGANE SEDAN oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din față, cât și către cei din spate. Văzut din exterior, acoperișul panoramic creează o legătură între parbriz și fereastra din spate și subliniază designul rafinat al modelului.

2

Identitatea luminoasă caracteristică modelelor Megane

Noul model moştenește multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care îi permit să se diferențieze de restul modelelor din segment. Proporțiile sale desenează o siluetă elegantă, iar identitatea luminoasă specifică blocurilor optice față, în forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.
Pe versiunile superioare, Noul MEGANE SEDAN dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comută automat între funcția de autostradă / oraș și lumini de zi 3D cu tehnologia Edge Light.

Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8,7 inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusă in sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului volanului. Pachetul cu sisteme de asistență la condus, toate moderne și ușor de utilizat, este completat de un sistem de tip „head-up display”, care asigură un plus de siguranță si confort.

Noul Renault MEGANE SEDAN isi recunoaște soferul de la distanță. Pe măsură ce soferul se apropie de vehicul, farurile și stopurile se activează, oglinzile laterale se deschid și luminile interioare se aprind. Atât șoferul, cât și pasagerii se bucură de aceleași standarde înalte de confort. În față, spațiul disponibil la nivelul umerilor și al coatelor este foarte generos. O atenție deosebită a fost acordată spațiilor de depozitare distribuite în întreg compartimentul pentru pasageri. Atât în față, cât și în spate, există suporturi pentru pahare iar spațiul disponibil pentru picioare asigura o libertate de mișcare considerabilă.

In funcție de versiunea de echipare, noul vehicul Renault ofera multiple beneficii care fac viața mai ușoară, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) – un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate; climatizarea automată și volanul încălzit.

3

Motorizări

Noul MEGANE SEDAN propune o gama largă de motorizări:

Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte – asigură cel mai scăzut nivel de emisii de CO2, păstrând același nivel al performanţelor

Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 – oferă o combinație perfectă între economie de combustibil și performanță.

Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte – pentru un plus de flexibilitate și confort, fără a crește nivelul emisiilor de CO2 și al consumului de carburant

Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte – cuplul său generos asigură o accelerare hotărâtă și eficientă, in timp ce consumul său scăzut și lanțul de distribuție asigura costuri de utilizare scăzute

Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte – motorul pe benzină îi permite fiecărui șofer se bucure de plăcerea de a conduce, la cel mai bun cost

În perioada 14 – 16 octombrie 2016, noul Renault Megane SEDAN poate fi admirat şi testat la DEDEMAN AUTOMOBILE în cadrul Operaţiunii Porţi Deschise. Aplicaţia „Descopera ADN-ul noului Megane Sedan”, disponibilă pe pagina de Facebook Renault România şi pe site-ul www.renault.ro, oferă posibilitatea participanţilor să-şi proiecteze Megane-ul dorit, dar şi să se inregistreze pentru concursul desfăşurat în această perioadă.

Fiecare participant îşi înregistrează datele şi numărul de telefon şi apoi îşi validează aplicarea în show-room-ul DEDEMAN AUTOMOBILE pentru a se înscrie la tombola cu premii Megane SEDAN. Printre premiile oferite de Renault Romania la acest concurs se numară o vacanţă de o săptamână într-un hotel boutique împreună cu Megane Sedan, un costum / rochie tailored made şi un smartwatch Vector Luna.

Orice vizită în show-room şi participare la drive-test este însoţită de premii oferite de DEDEMAN AUTOMOBILE, precum verificări gratuite în service pentru toţi posesorii de Renault Megane, indiferent de anul de fabricaţie, genţi, pixuri şi agende, umbrele dar şi multe alte surprize.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ