Pe 26 noiembrie si 28 noiembrie, in pub-ul Valhalla, respectiv la Villa Borghese din Bacau, prietenii bacauanului Mihai Grecea, victima Colectiv, se aduna in ritmuri de blues, rock si folk in doua concerte caritabile. Mihai Grecea, unul dintre veteranii muzicii rock bacauane, fiind chitarist al trupelor Totem si Post Mortem, cunoscut la nivel national insa nu doar ca muzician, ci si ca producator, regizor, pilot, realizator de emisiuni dedicate domeniului aviatiei, este si cel care a pus bazele companiei Easyfilm, casa de productie video si creatie low-cost, ”afacere” pentru care, dar nu numai de asta,bacauanul si-a castigat un loc binemeritat, chiar in acest an, in paginile revistei Forbes. Mihai Grecea s-a aflat, in seara tragicului eveniment din Colectiv, din pasiune, dar si prin prisma profesiei sale, in club, la lansarea albumului trupei Goodbye to Gravity.

Mihai Grecea a legat in timp, in Bacau si in tara, prietenii trainice, solide, adevarate, prietenii concretizate si in frumoase colaborari si proiecte petrecute deja, dar si in implementare. Toti prietenii bacauani ai lui Mihai s-au hotarat sa duca mai departe povestea acestuia, punand la cale desfasurarea a doua spectacole, unul pe ritmuri de blues, unul pe ritmuri de folk, publicul bacauan fiind invitat sa doneze dupa posibilitati sume de bani care vor fi directionate exclusiv pentru caz.
”Nu m-am gandit niciodata si nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca proiectele noastre se vor opri aici. Avem filme de terminat, concerte de facut…Mai avem de trait, Mihai!”, este mesajul pe care bacauanul Sorin Antohi, trupa Masked Toys, l-a postat pe pagina personala de Facebook, in intampinarea evenimentului ”Uniti pentru Mihai”. ”Este prietenul meu cu sanse!!! il vreau langa mine si strig: Hai, Mihai!”, a scris intr-un comentariu la evenimentul creat pe reteaua de socializarea amintita, si artistul Tibi Ionita.

Mihai Colectiv

PUBLICITATE

Pentru Mihai, s-a mobilizat o intraga ”armata” de prieteni. Unii prin colectionarea de informatii revelatoare despre el (Violeta Savu), altii prin crearea conceptelor de afise si invitatii la spectacole (Mia Nazarie), unii prin vocea si/sau instrumente muzicale. Vor concerta, astfel, pe 26 noiembrie, in Valhalla, la ”Night Blues”: SirBlues Vali Racila, Florin Bejan, Iulian tutanis, Gabi Lotcu, Claudiu Ghinea, Marcel Radovici, Larisa, Driftwood, Luni la Teatru, Alina Chiriac si Tini Ionita. Cel din urma va concerta, de asemenea, pe 28 noiembrie, si la Villa Borghese, in cadrul evenimentului ”Uniti pentru Mihai” – Acoustic Live, alaturi de Sorin Antohi, Doina Boana, Masked Toys, Sandra Sky, din nou, Driftowood si alti invitati.

Bacauanii sunt asteptati sa fie ”Uniti pentru Mihai”, in zilele amintite, in localurile amintite, de la ora 19.00.

In prezent, Mihai Grecea se afla sub supraveghere medicala specializata intr-un spital din Capitala, starea sa fiins stabila.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ