Prefectul Maricica Coşa a ajuns astăzi la locul evenimentului

Joi dimineaţă, în jurul orei 3.00, în comuna Tg. Trotuş, pe DN 12A, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane. Şoferul de 40 de ani al unui autocamion a părăsit partea carosabilă, se pare pe fondul oboselii în conducere, şi a intrat într-un magazin.

În urma impactului, conducătorul auto şi pasagerul său, în vârstă de 43 de ani, din Asău, au rămas încarceraţi în cabină, fiind solicitaţi pompierii pentru scoaterea lor. Militarii s-au deplasat imediat la faţa locului cu autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă Smurd, însă intervenţia lor a fost îngreunată de elementele de construcţie şi de un copac, căzute pe autovehicul.

„Cele două victime prezentau multiple traumatisme şi după descarcerare au fost preluate de o ambulanţă Smurd şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Bacău, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat cpt. Ionuţ Hîncu, ofiţer de relaţii publice la ISU Bacău. Şoferul era conştient şi a putut sufla în etilotest, rezultatul fiind negativ.

PUBLICITATE

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul, în urma căruia s-au înregistrat pagube însemnate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ