Pentru a doua oara in Bacau, vocea calda a indragitei interprete Alexandra Usurelu va vesti publicului „despre oameni si emotii, nu despre lucruri si intâmplari”, anunta organizatorii concertului pe care artista il va sustine spre sfârsitul lunii iulie in Beraria Valhalla.

In locul amintit, pe 22 iulie, incepând cu orele 21, Alexandra Usurelu va deschide inimi prin cântecele de pe albumul deja lansat, „La capatul lumii”, dar si prin melodii noi, acompaniata fiind de Band Live si Muse Quartet.

alexandra uurelu

Biletele pentru accesul la eveniment se pot achizitiona din timp, de la Beraria Valhalla, la pretul de 45 de lei, si in ziua concertului, din acelasi loc, la pretul de 55 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ