Şoferul de 22 de ani din Sascut a ajuns la spital în stare critică, cu multiple traumatisme şi fracturi. La un moment dat a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat şi internat la Terapie Intensivă unde, din păcate, a decedat, fără ca medicii să mai poată face ceva pentru salvarea lui.

Reamintim că acesta a fost rănit în urma unui accident produs duminică dimineaţă, în jurul orei 6.30, la ieşirea din localitatea Nicolae Bălcescu, spre Bacău. El se afla la volanul unui autoturism BMW când a pierdut controlul asupra direcţiei, a ajuns pe contrasens şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului european, pe care l-a rupt.

În urma impactului, maşina a fost făcută praf. În autoturism se mai afla o fată de 19 ani, care a scăpat cu leziuni mai uşoare şi nu a avut nevoie de internare în spital. Evenimentul este acum cercetat de ofiţerii de la Serviciul Rutier, care trebuie să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs acesta.

Poliţiştii le reamintesc conducătorilor auto să dea dovadă de prudenţă la volan, ca să ajungă cu bine la destinaţie. Sfatul lor este să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanţa regulamentară în mers, să nu efectueze manevre riscante în trafic, să nu se urce la volan în stare de ebrietate şi nici când sunt obosiţi, să folosească centura de siguranţă, un accesoriu care le poate salva viaţa şi să folosească corect luminile pentru a se face vizibili în trafic. Şi pietonii trebuie să fie atenţi şi să traverseze strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.PUBLICITATE