Soferul care a accidentat doua minore si a fugit a fost arestat

0

Judecatoria Bacau a admis cererea procurorilor si a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele barbatului de 32 de ani care, intr-una din serile trecute, a accidentat doua minore, dupa care a fugit.

Evenimentul rutier s-a petrecut in interiorul localitatii Secuieni. Minorele de 13 si 17 ani se deplasau regulamentar pe marginea drumului când au fost lovite de autoutilitara condusa de acesta. S-au facut verificari si a doua zi individul a fost depistat in municipiul Bacau.

Era in stare de ebrietate si efectuase deja reparatii la masina, ca sa stearga urmele. El a fost dus in fata magistratilor sub acuzatiile de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului, conducere sub influenta alcoolului si efectuare de reparatii la un autovehicul având urme de accident, fara avizul politiei.

PUBLICITATE

In instanta, el a cerut arest la domiciliu, cererea lui fiind respinsa. In urma accidentului, cele doua fete au fost ranite grav, iar una dintre ele a fost transferata la o clinica din Iasi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ