Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSCUP) a emis licența pentru Serviciul public de salubrizare al orașului Slănic Moldova. Licența este valabilă timp de cinci ani.

Conform acestei licențe, titularul ei poate colecta separat și transporta separat deșeurile municipale și pe cele care provin din activități comerciale din industrie și instituții. De asemenea, pot fi măturate, spălate, stropite și întreținute căile publice și pot fi curățate străzile de zăpadă sau întreținute în caz de polei și îngheț.Pentru astfel de servicii, titularul licenței poate încasa contravaloarea serviciilor de salubrizare la nivelul stabilit de lege.

Primăria din Slănic Moldova a reclamat încă de la sfârșitul lunii iunie că din oraș nu se mai poate duce gunoiul la Celula ecologică din Bacău, pentru că prestatorul de servicii de salubritate nu mai dispunea de licență.Primarul Gheorghe Baciu a trimis adrese către Prefectură, Consiliul Județean, către ADIS (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare) și EcoSud. Dar a depus și la ANRSCUP o cerere de licențiere a operatorului.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE