13 aprilie 2024
ActualitateSe umple sacul lui Moș Nicolae la Protoieria Onești

Se umple sacul lui Moș Nicolae la Protoieria Onești

Primele zeci de perechi de încălțăminte, dar și zeci de obiecte de îmbrăcăminte au ajuns deja în sacul lui Moș Nicolae, la Protoieria Onești.

În fiecare an, Protopopiatul Onești, cu binecuvântarea IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, își propune să aducă o mică bucurie în sufletele copiilor și tinerilor din Centrele rezidențiale (de copii orfani și cu dizabilități) de pe Valea Trotușului (din Onești și din Târgu Ocna), oferindu-le în dar îmbrăcăminte și încălțăminte de sărbătoarea Sf. Ierarh Nicolae.

„Cu ajutorul Milostivului Dumnezeu – spune părintele protopop Ioan Bârgăoanu -, ghetuțele, papuceii și șosetele au fost aduse la sediul Protoieriei pentru copii. «Fii și tu Nicușor!» este un proiect susținut de creștini buni. Doamne ajută! Bogdaproste! Mulțumim tuturor din suflet!”Dacă vrei să simți cum se naște bucuria în sufletul tău, hai să devii în continuare parte din Proiectul social-filantropic «Fii și tu Nicușor!» și donează în contul Asociației Patmos, din Onești, sau la sediul Protopopiatului Onești din strada Adrian Păunescu Nr. 1”. Contul bancar al Asociației Patmos Onești este CIF: 40031863, Cont: RO95RNCB0030161762300001, la BCR – filiala Onești.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri