ceremonia de acordare a atestatului va avea loc pe 29 iunie, la Palatul Elisabeta, când Agricola va deveni furnizor de preaparate crud-uscate si Salam de Sibiu in luna octombrie, un nou atestat va fi acordat pentru produsul Puiul Fericit

Alteta Sa Regala (ASR) Principesa Maria a României, a fost timp de aproape 24 de ore oaspete al municipiului Bacau, unde a venit pentru auditul final in scopul atestarii Grupului Agricola ca Furnizor al Casei Regale. Alteta Sa Regala a fost insotita de Radu Ghina, consilier al Casei Regale a României, si a vizitat, vineri, 24 iunie, ferma de crestere a Puiului Fericit, de la Brazi, dar si fabrica de preparate crud-uscate si de Salam de Sibiu SALBAC.

Vizita a inceput insa la cunoscuta Gradinita Agricola, unde ASR Principesa Maria a fost intâmpinata de un grup de copii imbracati in costume nationale, care, pe acordurile Rapsodiei Române a lui George Enescu, i-au adresat urari de bun venit si i-au facut daruri din propriile lor creatii plastice. ASR Principesa Maria a trecut pe la toate grupele de copii aflati atunci in gradina institutiei la activitati practice sau la ora de joaca, a stat de vorba cu ei, apoi a vizitat gradinita si a scris in cartea de onoare.

PUBLICITATE

La Ferma Brazi, oaspetele princiar a fost insotit de presedintele Grupului Agricola, Grigore Horoi, de vicepresedinta Tatiana Cimpoesu, de Carmen Gavrilescu – Marketing Manager si de Cristian Calin – Corporate PR Manager. Alteta Sa Regala a fost intâmpinata cu pâine si sare, dar si cu un cos de pui de o zi, care i-au retinut indelung atentia. Specialistii companiei i-au oferit detalii despre cresterea lenta a puilor de carne si i-au aratat conditiile create in acest scop.

Ultimul obiectiv vizitat a fost fabrica SALBAC, unde directoarea acesteia, Angelica Smil si specialistii fabricii i-au prezentat Altetei Sale Regale procesul tehnologic al fabricarii preparatelor crud-uscate si a produsului inscris, recent, în Registrul Denumirilor cu Indicatie Geografica Protejata al Uniunii Europene, Salamul de Sibiu.

Pe 29 iunie, reprezentantii Grupului Agricola vor participa, la Palatul Elisabeta, la ceremonia de atestare in calitate de Furnizor al Casei Regale pentru preparate crud-uscate si Salam de Sibiu, iar in luna octombrie va obtine un atestat similar si pentru Puiul Fericit.

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Atestatul este detinut, in prezent, de 70 de furnizori si este reinnoit o data la trei ani. Acordarea Calitatii de Furnizor – spun chiar reprezentantii Casei Regale – implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

[wonderplugin_gallery id=”602″]

In ziarul nostru de luni vom reveni cu reportajul vizitei ASR Principesa Maria in Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Principesele astea sa manance doar Pui fericiti,cumparati pe banii lor,nu ai romanilor,si sa ne lase cu aerele si pretentiile lor.Pana cand vor fi lasate sa se mai bage in seama ?? Chiar toti romanii sunt handicapati ( tradatori) precum Dancu care a semnat proiectul de lege menit sa asigure bani din impozitele si taxele platite de noi acestor individe nerusinate ce se vor adoptate de Poporul Roman !!?? Guvernul anunta ca nu are bani pentru salarii si pensii dar are bani pentru aceste individe.Doamne,cat as vrea sa le vad mancand Pui ferici luat de pe tavita!!!

  2. De acord, Dna Nela, dar atât timp cât mai sunt multi pupa “fund”nu avem ce face, nici în oglindă de se uita , nu văd că sunt ridicoli!

  3. Adevarat!!!! De acord cu voi! numai pupincuristi cu interese proprii sau de grup! asa cum e in toate sistemele romanessti,numai de a se tine “mai-marii” Romaniei sus pe banii oamenilor de rand care-i castiga cu sudoarea fruntii si numai ei stiu cum si din care raman mai cu nimic! Ei nu mananca pui fericiti, ei mananca pui amarati si vai de viata lor ca asa e viata omului de rand! A dracului chelea pe ei sa-i fi dus sa curete niste gainat, niscaiva mizerii sa vada cum se creste puiu’fericot pana sa-l manance nu i.ar fi dus pe ASR principi si principse! Hooooo hooo hotiii!

  4. Ca sa vezi ce a ajuns agricola sa vie sa manance carne hhhhhh saraci oameni care Lucreaza acolo nu mai ei stiu ce intampina cand trebuie sa onoreze comenzile pt principessa am ajuns slugi pt strani cei de sus iai sa cu de Bani cei de jos …….rusine

  5. aveti dreptate cu totii …DAR de ce nu iesiti la un protest ANTI-MONARHIE….cred ca opiniile dvs. ar fi mult mai vizibile de catre cei interesati…si poate ar mai veni si multi altii…asa doar pe calculator….nu sunt sanse sa scapam de PARAZITARA CASA fosta “regala” ipocrita si cu ifose de “casa de Romania “…!

  6. Care principesa? care casa regala? fratilor, sunteti dusi cu totul, Romania nu are rege si printi, cred ca ati uitat de tradarile fostului rege Mihai 1, reveniti va, sa fim cu picioarele pe pamant, impostorii astea mananca si traiesc de pe spinarea saracului popor roman, dupa ce au furat ce au furat…..offfff cand o sa ne trezim la realitate sa i trimitem acolo unde le este locul……..

LĂSAȚI UN MESAJ