Aproximativ 60 de polițiști de rutieră și ordine publică acționează în această perioadă pentru buna desfășurare a celei de-a șasea ediții a Raliului Moldovei Moinești.

Astăzi, în prima zi a competiției, echipajele din concurs vor parcurge specialele Hemeiuș și Trebeș, de câte 3 ori, apoi, de la ora 18.00, vor evolua pe superspeciala Speed Park.

Sâmbătă, 02 iunie a.c., concurenții vor avea de parcurs probele speciale, în jurul municipiului Moinești.

PUBLICITATE

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a competiției s-a luat măsura închiderii circulației, până la data de 02 iulie a.c., ora 10.00, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Bacău, de la intersecția cu Bulevardul Unirii până la intersecția cu strada I.S. Sturza.

În municipiul Moinești traficul rutier va fi închis la data de 02 iulie a.c., pe strada Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 08.00-20.00.

Polițiștii rutieri și de ordine publică vor acționa în acestă perioadă în intersecțiile și punctele importante de pe traseele de concurs pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ