17 aprilie 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoarePastor acuzat de violarea celor trei fiice minore timp de 16 ani

Pastor acuzat de violarea celor trei fiice minore timp de 16 ani

Un scandal șocant zguduie comunitatea din satul Arăneag, județul Arad, după ce un pastor în vârstă de 48 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de viol asupra celor trei fiice minore ale sale, într-o perioadă întinsă pe parcursul a 16 ani.

Conform declarațiilor procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, pastorul ar fi comis aceste fapte în intervalul de timp cuprins între 2007 și 2023. Cele trei victime, fiicele sale, ar fi fost supuse unor traume teribile, fiind constrânse fizic și psihic să întrețină relații sexuale cu tatăl lor.

“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreținut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-și exprima voința”, a comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu.

Potrivit surselor judiciare citate de AGERPRES, cea mai mare dintre fiice a fost abuzată timp de 16 ani, începând de la vârsta de 10 ani. Acum în vârstă de 26 de ani, ea a avut curajul să împărtășească acest coșmar unor apropiați, care, ulterior, au sesizat autoritățile.

În urma anchetei și a probelor adunate, suspectul a fost plasat sub arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de viol în formă continuată.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri