Oneşti: Copil rămas blocat în maşina parcată la soare, scos de pompieri

0

S-a întâmplat în municipiul Oneşti, unde o fetiţă de 3 ani a rămas blocată în maşina parcată la soare.

Când şi-a dat seama că nu are cum să o scoată de acolo, mama a plecat în comuna Helegiu pentru a aduce cheia de rezervă a autoturismului şi a lăsat-o la faţa locului pe bunica copilei, să o supravegheze de afară.

În paralel s-a cerut şi ajutorul pompierilor. Echipajul care a ajuns la faţa locului a acţionat însă imediat, pentru că în interiorul autovehiculului temperatura era ridicată şi oricând micuţei i se putea face rău.

PUBLICITATE

Salvatorii au spart geamul de la portiera stângă faţă, au scos minora din maşină şi au transportat-o cu un echipaj Smurd la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Oneşti pentru investigaţii, fiind în stare bună.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ